Rotorua

Door: Barry&Anke

Blijf op de hoogte en volg Barry en Anke

11 Maart 2006 | Nieuw Zeeland, Rotorua

Hai!

Helaas kunnen we op deze computer geen foto's laden, dus jullie zullen nog even moeten wachten. We zullen zo snel mogelijk proberen wat nieuwe foto's op de site te zetten, want we hebben mooie...!! We hebben er al meer dan 300 gemaakt... :-p
Ok, wat hebben we allemaal meegemaakt. We zitten nu dus in Rotorua. We hebben gisteren een tour gedaan, eerst naar de Waitomo Caves met de gloeiwormen, geweldig! Unieke ervaring. Dan door naar de rainbow Springs waar ze forellen hebben. Was best leuk, maar het hoogtepunt daar waren toch de twee kiwi's! Ja, we hebben ze eindelijk gezien. Ze waren wakker, wat een bijzonderheid is, want ze slapen 18 uur per dag. Ze lopen echt op een hele grappige manier.
Vervolgens op naar te Puia, waar we gekeken hebben naar Maori Art en wat Thermale bronnen en geisers hebben gezien. Erg mooi, maar we moesten na een uur al weer verder met de bus, dat was wel jammer. We zijn door de bus afgezet bij het hostel, YHA Kiwi Paka. Alles is hier prima geregeld. We hebben een eigen slaapkamer met tweepersoonsbed en delen de douches en toilet. We hebben al twee keer zelf gekookt.
Gisteren zijn we naar de stad gelopen om boodschappen te doen. Ons werd verteld dat dat wel 20 minuten lopen was. We vertrokken om 6 uur, we waren terug om ongeveer 8 uur.... Tsja, we waren een beetje omgelopen kennelijk.
Vandaag zijn we naar Wai-o-Tapu geweest. Helemaal geweldig!! We waren echt onder de indruk, zo mooi. We hebben een wandeling gemaakt van 75 minuten, we hebben allerlei thermale en geologische dingen gezien. Volgende keer zullen we een foto plaatsen. Aan het eind was er een waterval met een echt schitterend uitzicht.
Vandaag ook weer gekookt en helaas heeft Barry zijn hand flink verbrand. We zijn net naar de apotheek geweest om spul in te slaan. Hopelijk wordt de pijn straks wat minder.
Morgen vertrekken we met de bus naar Napier om half 12. We blijven daar een nacht en gaan dan door naar Wellington waar we ook een nacht blijven, misschien 2.
Het bevalt ons goed hier. Het slapen was wat minder, want er zitten een stel luidruchtige Japanners in de kamer naast ons, hopelijk zijn ze nu goed moe en gaan ze wel slapen...

• 11 Maart 2006 - 09:41

Ruud (H'sum):

Eigenlijk is dus alles geweldig. Alleen niet met vuur spelen Barry. Kunnen die kiwi's ook gegeten worden, een soort kip?
    veel plezier en slapen zonder jappen komt nog wel.

• 11 Maart 2006 - 11:54

Niek:

Foto's..!

• 11 Maart 2006 - 13:42

Selina:

Leuk om te lezen wat jullie allemaal doen aan de andere kant van de wereld! Ben benieuwd naar de foto's.
    Nog veel plezier!

• 11 Maart 2006 - 18:37

Leo En Marijke:

Schrik niet van Niek's foto's hoor. Er is wel brand geweest maar er zijn geen persoonlijke ongelukken gebeurd. Niek is nog helemaal heel en zijn kamer ook!
    Leuk wat jullie allemaal meemaken,ook wij zijn benieuwd naar de foto's. Groetjes maar weer en tot het volgende berichtje.

• 12 Maart 2006 - 14:36

Itske En Ruud:

Nou we zijn al erg benieuwd naar de volgende foto's! Klinkt allemaal erg spannend. Anke, zorg je er een beetje voor dat Barry niet al te veel ledematen verbrandt?