steeds verder

Door: Barry&Anke

Blijf op de hoogte en volg Barry en Anke

19 Maart 2006 | Nieuw Zeeland, Christchurch

Langzamerhand komen we steeds verder. We zijn nu al weer een nacht in Christchurch. We hebben heel vaak geprobeerd om foto's te plaatsen en vandaag is het dan eindelijk gelukt. Dus kijk nog even bij de dolfijnen!
We vinden het erg leuk om jullie reacties te lezen, om te zien wie er allemaal op de site komen en om te weten dat we die berichtje niet voor niks plaatsen.
Gisteren zijn we met de bus naar Christchurch gekomen, een wat minder comfortabele reis, we konden niet eens naast elkaar zitten. Maarja, het was maar een kort stukje. We hebben smiddags de stad bekeken en zijn gaan winkelen, Anke heeft een nieuwe spijkerbroek gekocht (zo, hoeven we weer even niet te wassen :-p).
Gisteravond hebben we een film gekeken op de tv die we in de kamer hadden, ook wel weer eens leuk. Anke werd trouwens nog gebeld. Drie keer, en een voicemail, maar die luistert ze niet af. Als het belangrijk is, kun je beter smsen!
Vandaag hebben we geen wekker gezet. We hebben lekker brood met aardbeien gegeten bij het ontbijt en zijn een huurauto gaan regelen. Morgen krijgen we die en dan gaan we de rest van het zuidereiland per auto doen. Barry gaat rijden, wel eng, links rijden!
Daarna naar de Botanische tuinen gelopen, lekker gewandeld en luxe gelunched. Met de bus zijn we vervolgens naar de Gondel gegaan waarmee je een eind omhoog kon voor een mooi uitzicht over de stad. Daar hebben we ook weer even gewandeld.
Weer in de stad kwamen we erachter dat de klok vandaag een uur is verzet, gelukkig dat we dat wel vandaag nog ontdekten!
Ok tijd raakt op, morgen vetrekken we weer, op naar (waarschijnlijk) Oamaru.

• 19 Maart 2006 - 04:50

Barry&Anke:

Ruud, zou jij binnenkort bij ons huisje langs willen gaan? Even de folders verwijderen, wc doortrekken, video vervangen? Thanks!

• 19 Maart 2006 - 10:29

Ruud (H'sum):

Hoi Barry en Anke, Ik ga (over of)morgen even langs. Ik heb niet gebeld hoor. Doen jullie voorzichtig op de roundabouts, die schijnen lastig te zijn voor de rechtsrijdende meerderheid. Liefs van mij.

• 19 Maart 2006 - 13:50

Moep Marion:

Hoi Lieverds,ik vind 't helemaal super,jullie reisdagboek!!Is het te doen met de rugzakken? Al geconcludeerd dat julllie teveel of te weinig spullen hebben meegenomen? De klok een uur vooruit zetten gebeurt hier trouwens pas volgend weekend. Wat voor auto hebben jullie gehuurd? Hoezo ben ik nieuwsgierig? Dikke knuffel van mij XXX

• 19 Maart 2006 - 15:23

Leo:

Nou, dat ziet er mooi uit. Ik vraag me aleen af, is Anke nou zo klein of is die boom zo groot. Ik heb even op Google Earth gekeken waar jullie nu zitten. en waar julie morgen naar toe gaan. Dat is toch nog een aardig ritje. (300 km?) Wees voorzichtig met al die lui die daar aan de verkeerde kant van de weg rijden. Groetjes.

• 19 Maart 2006 - 18:16

Marijke:

Wat een prachtig uitzicht bij die tweede foto. Ik neem aan dat daar de klok een uur terug is gezet of heb ik dat helemaal mis? Onze buurtjes vertrekken morgen naar Australië dus die komen een beetje bij jullie in de buurt. Ik denk dat jullie ze niet zullen zien.Groetjes maar weer en dikke kusjes.

• 19 Maart 2006 - 22:03

Ruud (Utrecht):

Zwaar jaloers ben ik op jullie met dat zwemmen met dolfijnen. Echt wel geweldig. Jullie plaatsen de berichten zeker niet voor niets, want het is erg leuk om steeds de nieuwe dingen te lezen. Afgelopen weekend hebben wij het moeten doen met een familieweekendje Alkmaar, met een beloofde temperatuur van 4 graden, dat toch uiteindelijk uitkwam op -1.
    Geniet ervan!

• 20 Maart 2006 - 06:01

Yvonne Goeman-van Der Sluis:

Lieve Barry en Anke, wat zien jullie veel! Geweldig mooie foto's. Jullie laten ons wel lekker meegenieten. Vind het hartstikke tof op deze manier jullie vakantie een beetje mee te kunnen maken. Nog heel veel plezier toegewenst. Hartelijke groetjes, liefs en een "knuffie":-) van Frans en Yvonne uit Roosendaal.

• 20 Maart 2006 - 06:22

Erna:

Hallo Barry en Anke,

Het is overal schitterend, logeren jullie in hotels of is dat daar niet overal????koken jullie zelf, of kun je daar redelijk goedkoop eten???? Jullie maken echt een superreis,al lijkt het me ook erg vermoeiend, maar af en toe dagje rust en lekker met de auto toeren,is dan ook wel een must denk ik....ik wens jullie nog heeel veeel plezier en toto de volgende keer...liefs Erna en Mandy en Arthur en Melissa

• 20 Maart 2006 - 16:46

Martin Van Der Woude:

Wat hebben jullie veel te zien gewoon te gek.
    Veel reisplezier

• 21 Maart 2006 - 14:55

Laakie:

Door omstandigheden (ook vakantie) heb ik even niet kunnen kijken maar ik zie dat jullie het prima naar jullie zin hebben!

Veel plezier in Oamaru!!!

• 21 Maart 2006 - 17:26

Iris:

He nichtje en wie weet ooit aangetrouwde neef ?

Leuk om jullie verhaal te lezen, het klinkt erg leuk !
    Mooie foto's ook !
    Geniet ervan!

groetjes iris

• 21 Maart 2006 - 18:40

Leo En Liza:

WE vinden her superleuk om zo op de hoogte te blijven van jullie Nieuw Zeeland- avondtuur. Nog heel veel reisplezier gewenst!