Einde zuidereiland...
Door: Barry&Anke
Blijf op de hoogte en volg Barry en Anke
30 Maart 2006 | Nieuw Zeeland, Nelson
We zaten afgelopen nacht echt in een gaaf hostel, midden in de bushbush. Barry heeft zelfs een levende possum gezien (het zien van een dode is niet zo moeilijk, er liggen er tientallen langs de weg door heel nieuw-zeeland).
Vanochtend hebben we echt een heel geweldig super ontbijt gegeten! Bij dit hostel bakten ze namelijk verse muffins en vers brood. Barry stond om half 8 al bij de balie, maar ze waren pas om 8 uur klaar. Nou, toen stond Barry er weer! Wij hadden dus muffins die gewoon nog warm waren...hmmmm!
Om 9 uur zaten we al weer op de weg, flink doorgereden en ons eerste uur regen gehad sinds we in NZ zijn gearriveerd (sorry Hanneke ;-) is echt waar). Om half 2 waren we al hier in Nelson. We schrokken er van hoe groot deze stad is. In het zuidereiland zijn de meeste plaatsen niet veel groter dan 3 straten, dus we zijn geen drukte meer gewend.
Morgen gaan we al weer met de boot naar Wellington (noordereiland), we moeten dan dus ook afscheid nemen van ons autootje. :-( We hebben al bedacht dat we eigenlijk voor het laatste stuk ook weer een auto willen, morgen gaan we kijken of dat te regelen is.
Het is hier allemaal inderdaad gaaf en avontuurlijk en mooi, maar we missen thuis stiekum ook wel een beetje. Vijf weken is best lang, hoewel het aan de andere kant ook omvliegt, nog maar een week te gaan...
Ok, er zijn weer drie nieuwe foto's te bewonderen. De eerste is genomen in Puzzling world, in een zaaltje, spreekt voor zich verder. Was in ieder geval erg grappig, er hingen ook camera's, zodat je het later zelf ook kon terug zien.
De tweede is genomen op de gletsjer, ziet er mooi uit he?
De derde is van de Pancake Rocks, bij Punakaiki.
30 Maart 2006 - 08:39
Ruud (H'sum):
Hoi BArry en Anke, Wij vinden de foto's inderdaad erg leuk. Zo kunnen wij ook een beetje meeleven met jullie avonturen. Met een eigen autootje is het zeker wel een stuk relaxter. Alles in je eigen tijd en via je eigen route. Heimwee? Voor het weer is dat niet nodig. Winderig en regenachtig is ons deel. Geniet nog maar even. Tot het volgende bericht. -
30 Maart 2006 - 11:27
Hanneke:
in australie is het lekker ook mooi weer, zels 30 graden...lekker puh -
30 Maart 2006 - 11:40
Moep:
Hoi lieverds, gave foto's!!!!!!! Zeg, hebben jullie nog nut gehad van het kompas? Of is het allemaal goed te doen zonder dat ding? Enne....wat is een possum??? Kan me er niets bij voorstellen nl. Dikke kus!!! -
30 Maart 2006 - 14:35
Amber:
Hoihoi, jullie hebben het dus nog steeds leuk?
Nog nederlanders tegen gekomen?
het weer begint hier lkkr te worden! zondag was het in de volle zon 25:P mja dat is weer verleden tijd...
Ik mis jullie wel hoor, nu duurt het me te lang:(
kusjes en tot volgende week! Veel plezier nog..
Oja: waarom is die foto weg van anke met dat aapje? dat was zo schattig!
xxxxxx -
30 Maart 2006 - 21:35
Sabine:
Hoi vakantiegangers,
Jaja, ik volg jullie nog steeds hoor, ook al plaats ik niet elke keer een bericht. Echt super wat jullie allemaal doen. En zo grappig dat jullie op precies dezelfde plaatsen geweest zijn als wij. Wij zijn ook in Puzzling world geweest bijv. Echt grappig. Volgende week komen jullie alweer terug. Wij gaan 9 april op vakantie, dus het duurt nog even voordat we elkaar weer zien. Nog een hele fijne week in ieder geval! -
31 Maart 2006 - 08:11
Esther:
Hai Anke en Barry,
Super ook om jullie verhalen te lezen. Net ook die van Hanneke gelezen en de heiwee slaat al weer toe.
Allemaal zo gaaf.
Ga nog even lekker genieten van jullie super vakantie en ik ga alle verhalen nog wel live van je horen.
Tot over een paar weken.
Liefs -
31 Maart 2006 - 18:10
Marijke:
Het einde van jullie vakantie komt toch in zicht. Helaas voor jullie (hoewel, het verlangen naar thuis begint te komen hè?)Wij zullen blij zijn om jullie weer te zien. Zelf gaan Leo en ik nog even vier dagen naar Delft met the kids from school! En zaterdag zien we jullie dan weer. Liefs en tot schrijfs,
mama Marijke -
31 Maart 2006 - 18:21
Laakie:
Goed om te lezen (en te zien) dat jullie je prima vermaken.
Nog heel veel plezier de komende week.
Gr Laakie -
31 Maart 2006 - 19:48
Remco, Diane En Luke Streng:
Hoi Anke en Barry,
Ik hoorde van mijn vader en moeder dat jullie zo'n leuk verslag hadden over julie trip naar N-Zeeland, dus ik dacht laat ik ook eens even kijken. Ik heb de verhalen doorgelezen en blij dat jullie het zo goed naar jullie zin hebben :-) Als ik het zo lees krijg ik weer helemaal heimwee naar onze twee reizen naar Australie.....Als ik dit allemaal zo lees wil ik ook graag nog een keer naar Nieuw-Zeeland. Nou ja, even wachten totdat Luke wat groter is :-)
Heel veel plezier nog daar en een goede reis terug!
groetjes van
Remco, Diane en Luke (Montfoort) -
31 Maart 2006 - 21:05
Han En Ans Streng:
hallo Anke en Barry
Eindelijk even de tijd om jullie verslag te lezen.Zo te zien en te lezen een leuke vakantie geniet er nog een weekje van want jullie komen zterdag geloof ik weer thuis. -
31 Maart 2006 - 22:18
SuSe:
heej vakantiegangers... bevalt het daar n beetje.. volgens mij wel.. word jaloers als ik de foto's zie;).. geniet er maar van.kus suse